Материал ПДЧ и МДФ.

Материал ПДЧ и МДФ

Материал ПДЧ

Материал ПДЧ

Материал ПДЧ и МДФ

Гардероб с плъзгащи врати - огледало

Previous Next Play Pause
Секция по поръчка Секция по поръчка
Ъглова кухня Ъглова кухня
Конферентна маса Конферентна маса
Гардеробна Гардеробна
Луксозна кухня Луксозна кухня
Гардероб лукс Гардероб лукс

Кухни

Кухни по поръчка

Дневни

Мебели по поръчка

Гардероби

мебели за вграждане

Матраци

Производство

Защо да изберете нас?

  • конкурентни цени
  • собствена производствена база
  • кратки срокове за изработка и монтаж

Прочети още...

Здравейте, ние сме екип от професионалисти в областта на цялостното проектиране и изработка на мебели по поръчка. Гарантираме високо качество, кратки срокове за изработка и монтаж.

Testimonial

Н. Деков

УПРАВИТЕЛ

Editors-xtd

These plugins are the buttons found beneath your editor. They only run when an editor plugin runs.

Default on:

  • Editor Button: Image Help
  • Editor Button: Readmore Help
  • Editor Button: Page Break Help
  • Editor Button: Article Help

Default off:

  • None

Мебели Деков

Най-добрите мебели за вашия дом са тези, които са създадени, следвайки вашите вкусове и желания… А ние от Мебели Деков можем да сбъднем мечтите ви, като изработим мебели специално за вас!

Кои сме ние?

Създадохме Мебели Деков, за да можем да отговорим на желанията на всички наши клиенти, които държат на висококачествените, български мебели с уникален дизайн. За нас е важно да следваме желанията и изискванията на всеки наш клиент, затова подхождаме индивидуално към всеки поверен ни проект, за да сме сигурни, че клиентите ни ще получат точно мебелите по поръчка, от които имат нужда.

Какво предлагаме?

От Мебели Деков следваме традициите, но не подминаваме и най-новите тенденции при производството на мебели, и можем да предложим изключително голям избор от материали и цветове на мебелите, които произвеждаме.

Разполагаме с добре оборудвана производствена база, в която се труди изключително квалифициран екип, за който няма невъзможни за изпълнение поръчки.

Достатъчно е да се свържете с нас и да ни представите своите виждания или чертежи, и ние можем да изработим вашите мебели по поръчка следвайки точно вашите желания, размери и виждания за дизайн и функционалност.

Какво ни отличава от останалите?

Подхождаме индивидуално, отговорно и коректно към всеки един наш клиент, разбираме си от работата и спазваме договорените срокове. Работим единствено с висококачествени материали, качеството на изработката на мебелите по поръчка е на високо ниво, а цените са напълно достъпни.

Как да поръчате своите мебели?

Достатъчно е да направите запитване на нашите телефони или да ни изпратите електронно запитване и ние ще ви отговорим максимално бързо.